LISÄTIETOA MEISTÄ

VERO MODA Kuopio on palvellut asiakkaita Kauppakeskus Matkuksessa jo vuodesta 2012. Nyt sinulla on myymälässä käynnin lisäksi mahdollisuus tavoittaa Instagramin verkkokaupan kautta meidän ammattitaitoiset ja iloiset myyjät. Autamme teitä todella mielellämme myös etäshoppailussa!  
    
Koska tavoitteenamme on kehittyä ja haluamme olla jatkuvasti parempia, päätimme ottaa askeleen eteenpäin. Nyt mahdollistamme asiakkaillemme ostoelämyksen myös verkossa. Sinulla on mahdollisuus ostaa kaikkia meidän myymälässä olevia tuotteita verkon kautta ja halutessasi saat lisäksi henkilökohtaista palvelua ihan kotisohvallesi saakka.  
  
Palvelemme toki myymälässä tuttuun tapaan aukiolojen puitteissa, myymälän aukioloajat näet profiilistamme. Verkkokauppamme sen sijaan toimii ympäri vuorokauden! 
  
Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksestasi tai haluat apua asukokonaisuuksien kanssa, niin ole meihin yhteydessä puhelimitse: +358 401900391, tai Instagramissa: veromoda_kuopio. Pyrimme vastaamaan  myymälän aukioloaikoina mahdollisimman pikaisesti. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle oikeat asukokonaisuudet! 
  
VERO MODA Kuopio on kauppiasvetoinen myymälä. Tekemällä ostoksia myymälästämme tai myymälämme verkkokaupasta tuet suomalaista yrittäjyyttä sekä paikallista työllisyyttä.
       
Kiitos kun tuet 
    
VERO MODA -tiimisi